Dennis Jansen

Dennis Jansen

Senior Manager

+31(0)6 20939181

dennisjansen@flp.com

Circle Image

Mijn Verhaal

Forever Living heeft miljoenen mensen, uit de hele wereld, geholpen dromen waar te maken die ze misschien nooit voor mogelijk hadden gehouden.

Forever Living kwam op mijn pad in 2003. Onbekend maakt onbemind wordt ooit gezegd. Maar eenmaal het bedrijf en de mogelijkheden inzien maakt dit bedrijf tot een geweldige kans het roer compleet om te gooien.

In mijn geval op dat moment een zeer welkom geschenk waardoor ik de mogelijkheid zag mijn huidige baan te vervangen door het inkomen wat ik met Forever Living opbouwde in slechts een aantal uur per week. Echter beviel het mij zo goed dat ik al binnen 2 jaar tijd de keuze kon maken volledig mijn baan op te zeggen en ik mij op die manier volledig kon richten op het verdere verloop binnen mijn inmiddels 'eigen onderneming'. Als distributeur van Forever is het niet anders dan datgene waar je zo enthousiast over bent geraakt te delen met andere mensen. Wie dat zijn, bepaal je helemaal zelf. Naast de producten werd ik ook steeds enthousiaster over het vergoedingsplan.

Dit alles resulteerde in het feit dat ik nu in 2016 nog altijd geniet van de mogelijkheid die mij destijds werd geboden en ik daardoor andere ambities en passies kan uitvoeren als ondernemer. Maar ook een levensstijl kan permiteren waardoor ik hobby's en passies kan uitoefenen wanneer het mij uitkomt. Zoals bijvoorbeeld het beklimmen van de mooiste bergen in Europa. Deze fietsverslaving is mijn gezonde gekte welke ik mezelf qua tijdsbesteding nooit had kunnen permiteren. Dit alles maakt mij een zeer gelukkig mens wat met geld niet valt uit te drukken. Mijn motto; "Vrijheid is een keuze" leef ik nog elke dag. Ik maak elke dag zelf de keuze hoe de indeling is. Of dat ik nu ga werken, sporten of andere ontspanning zoek.

Dat gevoel van vrijheid is onbetaalbaar!